Voor we het over mij hebben,

eerst nog even over jou...

Want dit wordt jouw jaar...

Als je durft te kiezen voor échte groei.

Over mij

Met een passie voor voetbal en persoonlijke ontwikkeling raakte ik op mijn 18e in aanraking met mentale coaching. Ik schakelde een ervaren mental coach in om van goed naar beter te gaan als voetballer (topamateur en Eredivisie zaalvoetbal).


Vanaf dat moment wist ik het zeker: hier wil ik álles over weten. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Al snel merkte ik dat wat ik leerde over mentale skills in het voetbal ook toe te passen waren op al mijn andere ambities.


Op mijn 20e besloot ik mij te richten op het vak van persoonlijke coaching. Na een HBO-studie Human Resource Management met specialisatie in coaching ben ik mij blijven bijscholen en specialiseren. Ik heb sindsdien meer dan tienduizend euro en uren gestoken in mijn professionele ontwikkeling.


Inmiddels werk ik meer dan 10 jaar als performance coach en heb ik met vele verschillende doelgroepen gewerkt in prestatiegerichte omgevingen. De laatste jaren heb ik ontdekt dat ik het liefst werk met ondernemers: gedreven mensen met de ambitie om iets waardevols te bouwen. Voor wie het zelf wil doen, maar niet alleen.

Eén van de dingen waar ik het meest van geniet is het leren kennen van nieuwe ambitieuze ondernemers. Ieder mens en ondernemersverhaal is uniek. Tegelijkertijd zitten er achter succes altijd dezelfde principes. Tijdens een gratis sessie is er alle ruimte voor wie je bent en jouw verhaal én deel ik op basis daarvan de beste inzichten en praktische tools om een volgende stap te zetten.

Boek hieronder jouw gratis sessie.

Maak kennis met mij en performance coaching

Ik help je met de focus op je doelen, rust in jezelf en te doen wat belangrijk is zodat jij jouw (business)doelen bereikt.

Locaties

Groningen

Online

Contact

mail@geerthidding.nl