Over Geert

Op papier klopte alles. Ik was kerngezond door het vele voetballen, had een rijk sociaal leven en onderweg naar een goede maatschappelijke carrière. Maar toen, ergens rond mijn twintigste, ontstond het besef dat ik meer wilde. Ik voelde de innerlijke drive om écht mijn potentie te benutten. Om mijn eigen pad te volgen en daar het maximale uit te halen. Goed was niet genoeg, voor mij.

Het eerste wat ik deed was een lijstje maken met doelen. Dit voelde anders dan die SMART-doelen die ik tijdens m’n studie had geleerd. Dit waren míjn doelen. Een boek schrijven, de beste coach worden, ondernemen en vrijheid ervaren. Daarna stippelde ik mijn pad uit. Mijn eerste milestone werd afstuderen. Daarna een solo-reis naar de andere kant van de wereld.

Die solo-reis werd het beginpunt van een nieuwe journey. Eén die leidde naar succes, op mijn voorwaarden. Tuurlijk waren er obstakels, tegenslagen en gewijzigde plannen en doelen. De weg naar succes heeft geen rechte lijn. Maar ik hield altijd een duidelijke focus: investeren in mijzelf en elk jaar groeien naar mijn next level. Ik volgde trainingen, verslond boeken, zat in masterminds, ging naar internationale seminars en werkte met mentors en coaches.

“Ik voelde de innerlijke drive om écht mijn potentie te benutten.”

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring met prestatiegerichte coaching. Dit leverde mij meer dan 10.000 uren aan impactvolle sessies met high potentials, leiders en ondernemers op. Hierdoor ontwikkelde ik een systeem en tools om van goed naar beter én verder te gaan. Die deel ik met iedereen die daarvoor open staat. Onder andere via mijn podcasts met 100+ afleveringen. Ik ga aan als ik anderen naar hun next level help.

Eén van die manieren is door het aanbieden van een gratis sessie. Dan kan ik mijn systeem en tools richten op jou en jouw situatie. Zodat jij je doelen kunt bereiken.

Wil je ook naar jouw volgende level?

Ik help je met de focus op je doelen, rust in jezelf en dat te doen wat belangrijk is zodat ju jouw (business)doelen bereikt.

Locaties

Groningen

Online

Contact

mail@geerthidding.nl